Your #1 FANsite for the Spice Girls and David Beckham! ~
Welcome to Zigazig-ha! at zigazig-ha.com. Your #1 source dedicated to the talented Spice Girls and David Beckham. Our goal is to bring you all the latest news, including upcoming singles, appearances, TV shows and more. We bring you all the oldest and newest images from TV projects, appearances, captures, magazine scans and more..you name it you have it! Whatever you're here for, we hope you find something to interest you and hope you choose to return soon. Enjoy your stay!
Posted By Admin    February 20th, 2019    0

Prezentările Marilor case de modĂ pentru sezonul primăvară-vară au pus accenl PE unghiile în nuanțe Nude, extrem de îngrijite și cu aspect ultra Glam. Ele sunt potrivite mai ales pentru adeptele unghiilor scurte, DIN fericire, Dar și pentru persoanele Care Lucrezia în Medii ce nu permit culor țipătoare. Însă Nu Vreau să crezi că doar pentru că se poartă nuanțele neutre, manichiura ta trebuie să fie plictisitoare. Modelele sunt extrem de diverse, după cum VEI putea observa în Galeria foto. Tipsurile pentru nail art sunt ideale pentru a-TI prezenta modelele DIN portofoliu, Dar Si ca Instrumente pentru pentru concursuri. Buna, sunt incepatoare in Arta unghiilor false. AM terminat cursurile de Stilist protezist de Unghii acum 3 Luni de zile, si cu toate cursurile ma lovesc de o problema. Tipsurile!!!!! Atunci cand aplic tipsurile pregatesc bine unghia, aplic Nail Prep, Primer, gel UV 3 in 1 (la Baza, si la constructie), degresat, pilit, desprafuit si Luciu. Cu toate astea, la cateva zile II Cade gelul de PE o unghie. Sincer nu stiu unde gresesc cand Vine vorba de tipsuri, pentru ca la sabloane nu am nicio problema.

Vin clientèle la 3 saptamani cu unghiile intacte. Dar cand Vine de pus tipsuri mi se zbarleste Parul in Cap si nu am idee unde gresesc. Si vreau sa IMI FAC treaba bine, sa nu existe probleme nici pentru mine, nici pentru clienta. Daca ma puteti ajuta cu un sfat v-As fi recunoscatoare DIN toata inima MEA. Aplicatiile de Unghii faux cu gel pot fi de mai multe feluri. Cele mai uzuale actualmente sunt: tipsuri cu gel, français permanent DIN Tips, contructie DIN gel, constructie français permanent, protectie de gel PE unghia naturala, ojat permanent, nail art cu gel. Dans acest articol va voi prezenta una dintre cele mai cerute aplicatii, tipsurile cu gel. Conseils reprezinta o denumire Generica a capsulelor de Plastic Care se folosesc la prelugirea unghiei si Care actioneaza ca suport pentru stratul de gel aplicat Ulterior. Tipsurile pot fi Deasemenea de mai multe feluri: tipsuri Naturale cu caus scurt, tipsuri Naturale cu caus Lung, tipsuri transparente, tipsuri français, tipsuri cu Model, etc… Cele mai potrivite si mai usor de folosit sunt tipsurile cu caus scurt translucide si elastice.

Uncategorized

Comments are closed.